fbpx

Openbare fractiebijeenkomst Gemeentebelangen 27 augustus a.s.

Het zomerreces zit er weer op. We gaan weer beginnen.
I.p.v. op facebook te communiceren gaan wij veel liever “live” met u in gesprek op onze openbare fractievergadering.
Op dinsdag 27 augustus 2019  om 20.00 uur houdt Gemeentebelangen weer  een openbare fractiebijeenkomst in Café- Restaurant Den Heuvel aan de Loonsebaan 88 te Vught. De fractie wil graag met u praten over de voorstellen voor de komende commissievergaderingen Bestuur en Samenleving, Ruimte en de Raadsvergadering.
Uiteraard is er ook ruimte om onderwerpen, waar u als burger of ondernemer mee te maken heeft, bespreekbaar te maken. De informele sfeer en laagdrempelige omgeving biedt ruimte om van gedachten te wisselen met de fractie, zodat meer inzicht verkregen kan worden.

Gemeentebelangen hecht veel waarde aan de mening van Vughtse, Cromvoirtse en toekomstige inwoners uit Helvoirt. Al meer dan 56 jaar haalt Gemeentebelangen kracht uit de bevolking door tussen de burgers in te staan en  in gesprek te blijven met hun achterban.
Kijk voor meer informatie op www.gemeentebelangenvught.nl of bel met de fractiesecretaris, Joseph Verzandvoort 06 37281398. Iedereen die belangstelling heeft, is van harte welkom.

 

Contact

Gemeentebelangen Vught

Fractie
Bregje Peijnenburg - van Gemert
Kruishoeveweg 1
5263 NM  Vught

Bestuur
Frank Wilsens
Hoogstraat 48
5261 TH  Vught
06-18538050


© Copyright 2020 Gemeentebelangen Vught - Made by Blue Creations