Parkeerplaats Loonsebaan krijgt open verharding

Weet u het nog?

Gemeentebelangen heeft aangegeven zich sterk te maken voor het verharden van de parkeerplaats aan de Loonsebaan tegenover Brasserie 155. De parkeerplaats, die ook toegang biedt tot de Fusilladeplaats en derhalve door veel ouderen bezocht wordt, is bij regenval voor hen niet te betreden. Daarom worden er nu kolken geplaatst.
Om het groene karakter rondom de Vughtse Heide te benadrukken is gekozen voor een open verharding met grasbetonblokken, zodat de natuurlijke omgeving zo min mogelijk verstoord wordt én ruimte biedt aan de aanwezige natuur.

Hoewel het even op zich heeft laten wachten, is Gemeentebelangen blij dat hiermee wéér een van onze speerpunten is gerealiseerd.