Openbare fractiebijeenkomst Gemeentebelangen 21 januari a.s.

Wij gaan graag met u in gesprek op onze openbare fractievergadering.
Op dinsdag 21 januari 2020 om 20.00 uur houdt Gemeentebelangen weer een openbare fractiebijeenkomst in Café- Restaurant Den Heuvel aan de Loonsebaan 88 te Vught. De fractie wil graag met u praten over de voorstellen voor de komende commissievergaderingen Ruimte, Bestuur en Samenleving en de Raadsvergadering.
Uiteraard is er ook ruimte om onderwerpen, waar u als burger of ondernemer mee te maken heeft, bespreekbaar te maken. De informele sfeer en laagdrempelige omgeving biedt ruimte om van gedachten te wisselen met de fractie, zodat meer inzicht verkregen kan worden.

Fusie Charlotte Elisabeth van Beuningen Stichting en Woonwijze

Maandag 13 januari werd er in Huize Bergen de samenvoeging van de twee woonstichtingen tijdens een feestelijke bijeenkomst gedeeld met een groot aantal genodigden. Wethouders Peter Pennings en Guus van Woesik waren namens Gemeentebelangen aanwezig.
De nieuwe naam en het logo werden onthuld, de woonstichting gaat verder onder de naam ‘Charlotte van Beuningen Stichting’.

Continue Reading

Gezelligheid en realisme tijdens de nieuwjaarsreceptie

Gisterenavond spraken Gemeentebelangenvoorzitter Jan Jonkergouw en fractievoorzitter Michel Versteeg lovende- en ook kritische woorden tijdens hun speech op de drukbezochte receptie. Zo’n 50 personen waren naar Café-Restaurant Den Heuvel, het ‘thuishonk’  van Gemeentebelangen, gekomen om met elkaar het glas te heffen op het nieuwe jaar. Er werd stilgestaan bij het roerige afgelopen jaar, waarin er bij Gemeentebelangen verschillende veranderingen plaats hebben gevonden binnen de fractie. Fractielid Joseph Verzandvoort is wegens ziekte tijdelijk uit de roulatie en wordt sinds november vervangen door Hans Schuurmans. In dezelfde maand nam Michel Versteeg het stokje over van fractievoorzitter Siebren van der Zee.

Feestdagen

Bestuur- en fractie van Gemeentebelangen wenst u sfeervolle kerstdagen en een goede jaarwisseling.