Eddie van Doorn

06 – 52 03 25 18

• E-mailadres:

• In de raad sinds:

Wat doet u in het dagelijks leven naast uw raadswerk?

Ik ben geboren en getogen in de Vlasmeerssestraat te Vught en ben sinds 1998 werkzaam als hoofdconducteur, tevens buitengewoon opsporingsambtenaar bij NS reizigers.

Ondertussen ben ik 43 jaar lid bij tafeltennisvereniging JCV en nadat ik daar ongeveer 25 jaar allerlei bestuursfuncties heb gedaan, houd ik mij nu alleen nog bezig met datgene waar het mee begonnen is, tafeltennissen.

Verder lees ik graag en kijk ik graag naar alles wat met sport te maken heeft. Ik leef graag als een Bourgondiër en dat is tegenwoordig in Vught goed te doen. Verder ben ik vrijwilliger bij het KWF en burgerhulpverlener bij HartslagNU.