Jeroen Beks

• Beroep:

Informatiemanager

Wie ben ik

Ik ben een teamplayer die het beste uit de mens wil halen. Dit doe ik door te luisteren en te observeren en middels feedback proberen we een stapje verder te komen. Ik denk in oplossingen in plaats van problemen. Ik houd van gezelligheid en heb een passie voor alles wat met eten te maken heeft.

In mijn werkzaam leven ben ik begonnen als onderwijzer en heb in 2002 de stap gemaakt naar Defensie waar ik diverse rollen heb bekleed op zowel tactisch als strategisch niveau in leidinggevende en adviserende functies.

Ik ga mij hard maken voor / mijn speerpunten zijn:

Behoud van onze mooie leefomgeving met zijn natuur en historie.

Mijn hobby’s / verenigingen:

Ik ben al jaren lid van Prins Hendrik waar ik zowel als sporter, trainer en bestuurslid mij verdienstelijk heb gemaakt. Momenteel ben ik steunend lid en draag ik de vereniging een warm hart toe.

Mijn hobby’s zijn: Hardlopen en koken.