fbpx

Jacqueline de Waal

 • Geboortedatum:

  10-07-1965

 • Telefoonnummer:

  073 - 345 09 99

 • E-mailadres:

  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 • In de raad sinds:

  2013


Omdat ik heb mezelf altijd erg maatschappelijk- en sociaal betrokken gevoeld heb en de lokale politiek mij steeds meer ging interesseren, ben ik in 2009 lid geworden van Gemeentebelangen.
Al snel werd ik lid van het bestuur van Gemeentebelangen, waar ik een aantal jaar als secretaris functioneerde.
 
Drie maal is scheepsrecht, tijdens de laatste gemeenteraadsverkiezingen stond ik voor de 3e maal op de lijst. Binnen de fractie is sociaal domein en in het bijzonder de ouderenzorg, mijn aandachtsgebied, maar ook de mantelzorgers en vrijwilligers hebben mijn grote aandacht.

Mijn mensgerichte instelling en toegankelijkheid maken het dat ik dicht bij de Vughtse burgers sta. Ik laat mij graag inspireren door het contact met hen. Mensen horen, begrijpen en helpen waar dat mogelijk is. Op deze manier wil ik graag een bijdrage leveren aan de lokale politiek.

Wat doet u in het dagelijks leven naast uw raadswerk?

Ik werk 32 uur per week als uitvoerend cliëntbegeleider op de dagbesteding van woonzorgcentrum Visio De Vlasborch te Vught. Daar begeleidt ik blinde- en slechtziende ouderen op allerlei fronten. Dat varieert van contact met gemeenten, of andere instanties, het opstellen van cliëntplannen tot intensieve persoonlijke begeleiding. Het organiseren en/of coördineren van op zich zelf staande grote activiteiten, het begeleiden tijdens de dagelijkse activiteiten en vele andere werkzaamheden behoren ook tot mijn functie. Daarnaast heb ik binnen De Vlasborch de taak van medewerker PR/communicatie. Kortom een heel afwisselende baan in een organisatie waar ik volop de kans krijg mijzelf verder te ontwikkelen.


Contact

Gemeentebelangen Vught

Fractie
Bregje Peijnenburg - van Gemert
Kruishoeveweg 1
5263 NM  Vught

Bestuur
Frank Wilsens
Hoogstraat 48
5261 TH  Vught
06-18538050


© Copyright 2020 Gemeentebelangen Vught - Made by Blue Creations