Niels van Iersel

• Beroep:

Transitiemanager bij Rijkswaterstaat

Wie ben ik

Goedendag, Ik ben Niels van Iersel geboren en getogen in Helvoirt. Hier woon ik samen met mijn vrouw en onze twee zonen.

In het dagelijks leven ben ik transitiemanager bij Rijkswaterstaat. Daarbuiten ben ik nog actief op het gebied van nautische onderwijs.

Ik ga mij hard maken voor / mijn speerpunten zijn:

Ik kan me heel goed vinden in de visie en kernwaarde van Gemeente belangen. Dit sluit aan bij mijn eigen visie. We moeten gezamenlijk ervoor zorgen dat we in Helvoirt, Cromvoirt en Vught. Een goed en gezond leefklimaat behouden. En dat eenieder hier naar volle tevredenheid kan wonen, werken, leren, ontspannen en genieten. Wat daar allemaal voor nodig is zou ik nu niet willen benoemen, maar laten we dat samen bepalen.

Mijn hobby’s / verenigingen:

Helaas is er momenteel even niet al te veel ruimte voor hobby’s. Momenteel is mijn hobby een hbo-opleiding aan de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen. Daar buiten mag ik graag tuinieren en wandel graag.