Marty van de Loo

• Beroep:

Winkelier Groente en Fruit

Wie ben ik:

Als winkelier in groente en fruit, kopen wij graag lokaal in. Dat heeft niets met corona te maken, die lokale focus hadden wij altijd al. Dat besef zou ik graag zien groeien binnen de gemeente zodat lokale winkeliers, ondernemers en de agrarische sector bestaansrecht houden.

Uiteraard vraagt het creativiteit om jezelf te onderscheiden en steeds nieuwe kansen te creëren zodat consumenten je graag bezoeken. Maar ik sta niet voor niets bij het kopje jeugd in het programma, want ik heb me jaren ingezet als vrijwilliger voor Helvoirts Weekend waarbij heel veel jeugd betrokken is. En die jeugd moet je erbij houden en aanspreken met zaken die hen interesseren. Ook waardebesef is daarbij belangrijk, daarom bied ik ook werkgelegenheid voor de jeugd die net dat extra zakcentje bij willen verdienen om hun spaardoel te realiseren of gewoon lekker uit willen geven.