Helvoirt leeft niet alleen, Helvoirt bruist!

Dat hebben we afgelopen zaterdag tijdens het Nederlands  Kampioenschap BBQ mogen ervaren.
Op uitnodiging van Plein Helvoirt was Gemeentebelangen Vught met de volledige fractie aanwezig bij de activiteitenmarkt waar verenigingen uit Helvoirt én Vught zich mochten presenteren. Dit bood de ultieme gelegenheid om elkaar eens beter te leren kennen en te horen wat er leeft binnen het dorp.  Het weer was prachtig en zowel de BBQ als de markt trokken veel mensen waardoor we met veel Helvoirtenaren in gesprek zijn gekomen.

Op de achtergrond kwam steeds de stoomlocomotief met oude wagons langs die tussen Den Bosch en Tilburg reed, wat een idyllisch plaatje opleverde.
Bijkomend voordeel was dat er de hele dag geproefd kon worden van de vele overheerlijke gerechten die de diverse deelnemende teams uit het hele land presenteerden. >
De GB-buttons I❤️HELVOIRT werden leuk ontvangen en jong en oud droeg deze met trots.
We hebben interessante onderwerpen opgehaald waarmee we zeker al aan de slag kunnen. Ook zullen we binnen afzienbare tijd ons licht opsteken in het HelvoirTHuis om hierover nader van gedachten te wisselen.
Helvoirt, bedankt voor het gastvrije ontvangst! Wij hebben een heerlijke dag in jullie mooie dorp beleefd.
Zie hier een kort filmpje waarin de Vughtse politiek zich presenteert aan Helvoirt. De impressie is gemaakt door de Haarense Omroep Stichting.