Autorisatie investeringskrediet herinrichting parkeerterrein Martinilaan

Een uitbreiding van 72 naar ca. 121 parkeerplaatsen betekent goed nieuws voor de veiligheid in en rondom de Martinilaan. En die veiligheid rondom scholen heeft Gemeentebelangen hoog op de agenda staan. Vanuit ons verkiezingsprogramma is deze eveneens overgenomen in het coalitieakkoord en op dit punt bereikt!
De goede samenwerking met het Maurick College heeft dit mede mogelijk gemaakt. Als het poortgebouw straks klaar is, wordt het Maurick College een campuswaardige zichtlocatie in het groen in Vught.
En hoewel we ons afvragen hoeveel kinderen gaan voor de ‘zoen’ op de Zoen & Zoef zone, zijn we erg blij dat hiervoor gekozen is, zodat fietsers en auto’s elkaar niet onnodig kruisen.
De open bestrating past heel goed binnen de klimaatadaptatie. Kortom, op alle punten een positief resultaat!