fbpx

Uitnodiging 08 maart 2018

Inloopmiddag/avond voor Moleneindplein en omgeving

Gemeentebelangen houdt op donderdag 8 maart 2018 aan het Moleneindplein 17 te Vught een inloopmiddag- avond van 15.00 uur tot 20.00 uur voor alle geïnteresseerden. Hierbij staat de op handen zijnde herinrichting van het Moleneindplein alsmede de bouw op locatie De Wieken centraal.

Verbetering van de veiligheid, dát was één van de belangrijkste pijlers om tot herinrichting van het Moleneindplein te komen. En daaraan heeft men invulling kunnen geven. Maar niet alleen de veiligheid is van belang, ook de woon- en winkelbeleving staat centraal. Bewoners en consument/winkelend publiek kunnen rekenen op meer groen op het plein wat de sfeer ten goede komt.

Met de bouw van het Integraal Kind Centrum De Avonturier wordt onder andere een prachtig nieuw onderkomen gevonden voor o.a. de leerlingen van De Wieken. Op deze locatie is daarmee ruimte voor herontwikkeling ontstaan. In samenspraak met de omwonenden is gekomen tot een mooi plan met een divers aanbod van circa 60 nieuwe woningen. Zo zullen appartementen gerealiseerd gaan worden in de school en worden patiobungalows gebouwd naast het klooster. Een ideale woonplek voor de senioren van nu, nabij alle voorzieningen.

Tijdens de inloopmiddag- avond kunnen belangstellenden de gedetailleerde plannen inzien en is er uiteraard ruimte voor het stellen van vragen.

Contact

Gemeentebelangen Vught

Fractie
Bregje Peijnenburg - van Gemert
Kruishoeveweg 1
5263 NM  Vught

Bestuur
Frank Wilsens
Hoogstraat 48
5261 TH  Vught
06-18538050


© Copyright 2020 Gemeentebelangen Vught - Made by Blue Creations