Privacyverklaring

Afgegeven voor Gemeentebelangen Vught.
Datum: 28 april 2018
Steller: Ing. FANM Wilsens
Versie 1.2


Gemeentebelangen Vught geeft middels deze verklaring een duidelijke richting aan uw privacy en laat zien dat zij uw privacy waarborgt, beschermt en handhaaft. Dit beleid is van toepassing op de ledenadministratie en de website van Gemeentebelangen Vught.


1. Welke gegevens worden verwerkt en waarom:

Wanneer u zich aanmeld als lid van Gemeentebelangen Vught  vragen wij u de volgende gegevens te verstrekken:
Aanhef (heer / mevrouw), achternaam, voornaam, geboortedatum, telefoonnummer,  adres, postcode en  woonplaats, e-mail, jaar van inschrijving. Deze gegevens hebben we nodig om u te kunnen identificeren en met u te communiceren, denkt u hierbij aan de nieuwsbrieven, uitnodigingen etc.  

2. bewaartermijnen

Wij verklaren dat wij alle persoonsgegevens vernietigen als de overeenkomst op grond waarvan ze verkregen zijn verlopen is of de toestemming is ingetrokken. Wanneer de status van uw lidmaatschap door opzegging of overlijden wijzigt in ex-lid dan worden al uw persoonlijke gegevens verwijderd.

3. Uw gegevens inzien,  aanpassen of verwijderen.

U heeft het recht om uw persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te (laten) verwijderen, het zijn tenslotte uw gegevens. Een verzoek tot inzage, correctie of verwijdering kunt u indienen bij de Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..  Deze zal zo snel mogelijk op uw verzoek reageren.

4. Hoe beschermen wij uw persoonlijke gegevens?

We doen er alles aan om uw persoonlijke gegevens te beschermen tegen verlies, vernietiging, gebruik, wijziging of verspreiding door onbevoegden. 

  • Binnen Gemeentebelangen Vught hebben alleen geautoriseerde personen toegang tot uw persoonlijke gegevens;
  • Deze geautoriseerde personen zijn allen geïnstrueerd op het gebied van de AVG en de te nemen veiligheidsmaatregelen.
  • Geautoriseerde personen hebben altijd een geheimhoudingsverklaring ondertekend; 
  • Uw persoonlijke gegevens zijn altijd opgeslagen achter de beveiliging van minimaal een gebruikersnaam en een wachtwoord;
  • Uw persoonlijke gegevens worden alleen verwerkt op computers met beveiligingssoftware waarbij zowel de beveiligingssoftware als het besturingssysteem ingesteld zijn om automatisch updates op te halen en te installeren;
  • Uw opgeslagen persoonlijke gegevens zijn beveiligd met een back-up.
  • Papieren documenten waarop de persoonlijke gegevens staan hebben wij achter slot en grendel opgeslagen;
  • Wij verklaren dat wij nooit persoonsgegevens overdragen aan of opslaan bij partijen die gevestigd zijn buiten de EU.
  • Wij verklaren dat wij nooit persoonsgegevens doorgeven aan andere partijen waarmee we geen verwerkersovereenkomst hebben afgesloten als dit noodzakelijk is voor uitvoering van de doeleinden waarvoor we ze hebben gekregen.

5. Persoonsgegevens minderjarigen

Wij verklaren dat wij alleen persoonsgegevens van minderjarigen verwerken als daarvoor schriftelijke toestemming is gegeven door de ouder, verzorger of wettelijke vertegenwoordiger.

6. Cookies

Een cookie is een eenvoudig klein bestandje dat met pagina’s van deze website wordt meegestuurd en door uw browser op uw harde schrijf van uw computer wordt opgeslagen. De daarin opgeslagen informatie kan bij een volgend bezoek naar de server teruggestuurd worden.
 
Wij maken op onze website gebruik van een functionele cookie voor het inloggen en een analytische cookie voor de bezoekersstatistieken. Deze cookies maken geen inbreuk op uw privacy, daarom wordt geen toestemming voor het gebruik van cookies aan u gevraagd bij het bezoeken van onze website.

7. Klachten

Wij wijzen u er op dat u de mogelijkheid hebt om een klacht in te dienen bij de nationale toezichthouder, de Autoriteit Persoonsgegevens. Dat kan via de volgende link: https://autoriteitpersoonsgegevens.nl/nl/contact-met-de-autoriteit-persoonsgegevens/tip-ons